toms Sko|toms Sko for salg

Billige Toms Sko

Billige Toms Sko En gråtende kvinne omfavnet moren hvor deres familie hjemme en gang sto, omgitt av mørkhvitevarer, møbler av metall og aske. Beige boliger trimmet i hvitt sto urørt i nærheten.
Billige Toms Sko "Jeg er i sjokk. Jeg vil gråte. Jeg ser på mine naboer steder, og de er alle borte, og jeg er fortsatt her," hus Jim Maurer sa. "Vi er bare rister hodene våre."
Over helgen, brannen drepte en eldre, funksjonshemmede området bosatt som var fanget i hennes hjem.
Billige Toms Sko Brannen og en annen i Gold Rush landet Sierra Nevada-fjellene, ca 120 miles i sørøst, var den verste av et dusin brennende i staten. Mellom dem, de har ødelagt 535 hjem og hundrevis av andre konstruksjoner og fortrengt 23.000 mennesker, Mark Ghilarducci, direktør for guvernørens kontor Emergency Services, fortalte reportere.
Siterer tørre forhold fra fire år med tørke, kalt Ghilarducci sommerens branner noen av de mest volatile han har sett i 30 års beredskapsarbeid.
Billige Toms Sko Brannen som herjet gjennom Middle og andre deler av landlige Lake County, mindre enn 100 miles nord for San Francisco, brant nesten ukontrollert, til tross for innsatsen til brannmannskapene.
Siden starter lørdag, har det forbrukes mer enn 95 square miles, drevet av ristet pensel og trær, og skadet fire brannmenn. Et ukjent antall innbyggere var uforklart. Noen av dem kan være trygge, og krisepersonell og politi planla å gå til deres siste kjente steder når noen farer sunket.
Billige Toms Sko Mens ødeleggelse av Middle ikke var fullstendig, var utbredt.
Byens to-trafiklyset kommersielle stripe i stor grad ble spart. Hard marked & Hardware var åpent mandag - Grant Hard, en av eierne, kjørte lysene på en generator og tar IOUs til gjengangere som ikke hadde evakuert.
Billige Toms Sko "Bare for å være i stand til å kjøpe noe har løftet folks humør og løst noen problemer," Hard mens en kunde lastet to handlekurver med bensinkanner, is, papptallerkener og vann.
Billige Toms Sko Det var på gata bak Middle butikker og kafeer hvor den lunefulle ødeleggelsen pågikk.
På deres rampage, flammer ødela noen hjem, men lot andre stående. I mange tilfeller, brannmenn gjorde forskjellen. Noen ganger var det bare innfall av vinden.
En to-etasjers leilighetskompleks på ca 50 enheter ble sløyd, svertet biler med smeltet dekk som sitter i nærheten vaskemaskiner og tørketromler og skjeletter av metall stoler. Likevel var en fargerik lek struktur urørt, og to tomter unna sto åtte boliger, bak et hvitt stakittgjerde.
"Det var en type tilfeldigheten det fordi vinden var så uberegnelig," sa Cal Brannsjefen Dave Shew som han sto i leiligheten kompleksets aske. "Noen gode slukningsarbeid aktivitet reddet strukturer, det var bare ikke nok folk til å redde dem alle."
Ca 15 miles i nordvest, byen Cobb - befolknings 1700 - ble hardt skadet.
Billige Toms Sko Adam Bailey kommet hjem for å kartlegge skadene. Han håpet å søke etter en slektning forlovelsesring, men asken var fortsatt for varmt. Han mistet sin elskede Ford pickup, den første han noen gang tok et lån ut, men familien hans var trygg - og for at han var takknemlig.
Andre steder i området, ble landemerker skadet eller ødelagt.
Brannen herjet Harbin Hot Springs, en klesbutikk valgfri retrett i fjellene mellom Middle og Cobb. Området er også hjem til en streng av geotermiske kraft områder som er kjent som The geysirer, som bruker underjordisk damp for å generere elektrisitet. Fem av de 14 plantene ble berørt, inkludert kraftlinjer og tre tårn som holdt kjølevann, sa Brett Kerr, talsmann for Calpine Corporation, som driver anleggene.
Selv om flammene spredte seg også sørover inn nord Napa County,Billige Toms Sko ble regionens berømte vin dalen ikke truet. Står i veien var toppene så høyt som 4.300 fot.
California har sett på 6.000 skogbranner i år - om 1500 flere enn på samme tid i fjor.
Lake County har blitt spesielt hardt rammet. I slutten av juli, en ild i tørt gress øst for Clear Lake ødela 43 hjem som det spre seg over 109 square miles. Det var det brann som så Middle videregående skole tjene som en evakuering ly.
Billige Toms Sko Som brannmenn trakk nær rundt brannen, brøt ut en brann 9. august flere miles fra fellesskapet av Lower Lake.
Jim Walsh var på Napa County Fairgrounds mandag morgen sitter rundt et kort bord med andre evakuerte. Det var tredje gang denne sommeren han måtte flykte Nedre innsjøen.
Denne gangen har han igjen med klær, camping utstyr,Billige Toms Sko hans hund og hans droner.
Billige Toms Sko "Mitt hus, håper jeg, står," sa han.
Øst for Fresno, California største skogbrann marsjerte bort fra Sierra Nevada Giant Sequoia trær, hvorav noen er 3000 år gammel, sa brann talsmann Dave Schmitt. Brannen, som ble utløst av lynnedslag 31. juli har forkullet 211 square miles og var nesten 40 prosent inneholdt.
---
Pritchard rapportert fra Los Angeles.Billige Toms Sko Bidra til denne rapporten var Haven Daley i Middletown, Elaine Thompson i Cobb, Don Thompson i Sacramento, Kristin J. Bender og Paul Elias i San Francisco, og John Antczak i Los Angeles.

Tags:

Toms sko
Billige Toms Sko

a href="http://www.Telespar.net/tomssko.html">toms Sko
a href="http://www.Telespar.net/tomsSkoforsalg.html">toms Sko for salg
a href="http://www.Telespar.net/BilligeTomsSko.html">Billige Toms Sko
a href="http://www.Telespar.net/tomsSkobillig.html">toms Sko billig
a href="http://www.Telespar.net/tomsshoesclassics.html">toms shoes classics
a href="http://www.Telespar.net/cheapjordan11forsale.html">cheap jordan 11 for sale
a href="http://www.Telespar.net/cheapjordan11lowforsale.html">cheap jordan 11 low for sale
a href="http://www.Telespar.net/jordan11forsale.html">jordan 11 for sale
a href="http://www.Telespar.net/jordan11lowforsale.html">jordan 11 low for sale
a href="http://www.Telespar.net/buyjordan11forsale.html">buy jordan 11 for sale
a href="http://www.groupcpm.com/tomssko.html">toms Sko
a href="http://www.groupcpm.com/tomsSkoforsalg.html">toms Sko for salg
a href="http://www.groupcpm.com/BilligeTomsSko.html">Billige Toms Sko
a href="http://www.groupcpm.com/tomsSkobillig.html">toms Sko billig
a href="http://www.groupcpm.com/tomsshoesclassics.html">toms shoes classics
a href="http://www.groupcpm.com/cheapjordan11forsale.html">cheap jordan 11 for sale
a href="http://www.groupcpm.com/cheapjordan11lowforsale.html">cheap jordan 11 low for sale
a href="http://www.groupcpm.com/jordan11forsale.html">jordan 11 for sale
a href="http://www.groupcpm.com/jordan11lowforsale.html">jordan 11 low for sale
a href="http://www.groupcpm.com/buyjordan11forsale.html">buy jordan 11 for sale