toms Sko|toms Sko for salg

Toms Sko

toms Sko Russland har plassert rundt et halvt dusin stridsvogner på en flyplass i sentrum for en militær oppbygging i Syria, sa to amerikanske tjenestemenn på mandag, og legger til at intensjonene i Moskvas siste utplassering av tungt militært utstyr var uklart.
toms Sko Moskva har kommet under økt internasjonalt press de siste dagene til å forklare de beveger seg i Syria, hvor Kreml har vært å støtte Syrias president Bashar al-Assad i et 4-1 / 2-års krig.
toms Sko Pentagon nektet å direkte kommentere Reuters rapporten, sier det ikke kunne diskutere amerikansk etterretning. Men en amerikansk forsvarsdepartementet talsmann siste handlingene fra Moskva antydet planer om å etablere en fremskutt luftoperasjonsbase.
toms Sko Se relaterte bilder av russiske, syriske forhandlingene:
toms Sko Sotsji, RUSSIA- 26 november: Russlands president Vladimir Putin hilser Syrias utenriksminister Walid Muallem i Bocharov Ruchey State Residence 26. november 2014 i Sotsji, Russland. Utenriksminister av Syria er på en en-dagers besøk i Russland. (Foto: Sasha Mordovets / Getty Images)
toms Sko "Vi har sett bevegelse av mennesker og ting som skulle tilsi at de planlegger å bruke som base der, sør for Latakia, som spiss luftoperasjonsbase," Pentagon-talsmann kaptein Jeff Davis fortalte en pressekonferanse.
toms Sko En av de amerikanske tjenestemenn, som snakket til Reuters på betingelse av anonymitet for å diskutere etterretningssaker, sa sju russiske T-90 stridsvogner hadde blitt observert på flyplassen nær Latakia, en Assad høyborg.
toms Sko De to amerikanske tjenestemenn sa at Russland hadde også stasjonert artilleri som syntes å være kledd defensivt for å beskytte russiske personell stasjonert der.
toms Sko Reuters har tidligere rapportert at Russland hadde utplassert om lag 200 marineinfanterisoldater til airfield, samt midlertidige boenheter, en bærbar lufttrafikkstasjonen og komponenter for en luftvernsystem.
toms Sko I et tegn på tempoet i Russlands buildup, har Moskva vært å sende om lag to militære laste avganger daglig til airfield den siste uken, amerikanske tjenestemenn sier.
toms Sko En diplomatisk kilde, snakker til Reuters i regionen på betingelse av anonymitet, sa russerne ble arbeidet med å forbedre flyplassen. "Det har vært lastebiler som går inn og ut. Det ser ut til rullebanen er ikke egnet til noen typer fly ennå, og de har gjort noen forbedringer, "the diplomat sa.
toms Sko Russland har sagt det vil fortsette å levere militære forsyninger til Syria, og at sin bistand til den syriske hæren er i tråd med folkeretten.
toms Sko USA bruker syrisk luftrom for å føre en kampanje for luftangrep mot islamsk stat. En større russisk tilstedeværelse hever utsiktene til den kalde krigen supermakt fiender opplever hverandre på slagmarken.
toms Sko Så langt Russland har ikke sendt kampfly eller angrepshelikoptre til airfield, sa Pentagon.
toms Sko Både Moskva og Washington si sin fiende er islamsk stat, som har islamistiske krigere kontrollerer store deler av Syria og Irak. Men Russland støtter regjeringen i Assad inSyria, mens USA sier at hans tilstedeværelse gjør situasjonen verre.
Det hvite hus talsmann Josh Earnest fortalte reportere på Air Force One at enhver russisk støtte til Assad ville være "destabiliserende og mot sin hensikt." Men Det hvite hus ut til å holde ut håp for en viss grad av samarbeid med Moskva, og bemerker delte bekymringer om voldelig ekstremisme.
toms Sko State Department talsmann John Kirby sier Russlands ultimate mål i Syria forble usikre.
toms Sko "Klart, de gir mer bistand," Kirby sa. "Men det endelige målet? Den ultimate hensikt her? Jeg tror det er fortsatt en grad av opaqueness om det."
toms Sko Den syriske borgerkrigen, der om lag 250.000 mennesker har dødd, har forårsaket nesten halvparten av Syrias førkrigs befolkning på 23 millioner på flukt, med mange tusen som forsøker å nå Europa.
toms Sko (Rapportering av Phil Stewart ,; ytterligere rapportering av Roberta Rampton ombord Air Force One, Lesley Wroughton og Arshad Mohammed i Washington og Sylvia Westall i Beirut; Editing by Susan Heavey, David Alexander og Jonathan Oatis)

Tags:

Toms sko
Toms salg

a href="http://www.Telespar.net/tomssko.html">toms Sko
a href="http://www.Telespar.net/tomsSkoforsalg.html">toms Sko for salg
a href="http://www.Telespar.net/BilligeTomsSko.html">Billige Toms Sko
a href="http://www.Telespar.net/tomsSkobillig.html">toms Sko billig
a href="http://www.Telespar.net/tomsshoesclassics.html">toms shoes classics
a href="http://www.Telespar.net/cheapjordan11forsale.html">cheap jordan 11 for sale
a href="http://www.Telespar.net/cheapjordan11lowforsale.html">cheap jordan 11 low for sale
a href="http://www.Telespar.net/jordan11forsale.html">jordan 11 for sale
a href="http://www.Telespar.net/jordan11lowforsale.html">jordan 11 low for sale
a href="http://www.Telespar.net/buyjordan11forsale.html">buy jordan 11 for sale
a href="http://www.groupcpm.com/tomssko.html">toms Sko
a href="http://www.groupcpm.com/tomsSkoforsalg.html">toms Sko for salg
a href="http://www.groupcpm.com/BilligeTomsSko.html">Billige Toms Sko
a href="http://www.groupcpm.com/tomsSkobillig.html">toms Sko billig
a href="http://www.groupcpm.com/tomsshoesclassics.html">toms shoes classics
a href="http://www.groupcpm.com/cheapjordan11forsale.html">cheap jordan 11 for sale
a href="http://www.groupcpm.com/cheapjordan11lowforsale.html">cheap jordan 11 low for sale
a href="http://www.groupcpm.com/jordan11forsale.html">jordan 11 for sale
a href="http://www.groupcpm.com/jordan11lowforsale.html">jordan 11 low for sale
a href="http://www.groupcpm.com/buyjordan11forsale.html">buy jordan 11 for sale